BURSA / ORHANELİ - A. Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

109. Yılını kutladığımız 18 Mart Çanakkale zaferi,  Ecdadımızın gösterdiği müthiş kahramanlıkla yazılan, Türk milletinin varoluş mücadelesindeki unutulmaz bir dönüm noktası olarak, tarih sahnesinde parlamaktadır. Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, sahnede canlandirarak sunmaktan büyük bir onur duyduk. Her birini rahmet ve minnetle anıyoruz.

#anymtal #bursailmem16 #orhanelikaymakamlığı #orhanelimem #orhaneli #tcmeb #18martçanakkalezaferi #18martcanakkalesehitlerinianıyoruz

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı genelgeye dayanarak, okulumuzdaki tüm öğrencilere ilçemiz iş güvenliği uzmanı tarafından,  güncel iş güvenliği eğitimi verilmiştir.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencileri, ERTEV-Ermetal Teknoloji Eğitim Vakfı'na düzenledikleri teknik gezi ile, eğitim ve üretim alanlarını gezdi. Sonrasında GUHEM-Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezine giden öğrencilerimiz, Havacılık ve uzay konularında güncel bilgiler edindiler.

Mrt

Orhaneli ANY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilçemizdeki birçok kurumdaki ve köylerdeki okulların  tamir tadilat bakım-onarım işlemlerini gerçekleştirmis, yine deprem döneminde  bölgeye soba imalatı yaparak, başarılı sosyal sorumluluk projelerine imza atmıştır.

Bu kez de Elektrik Teknolojisi Bölümü öğretmen ve öğrencileri, kendi imkanları ile yaklaşık 200.000 tl değerindeki elektrik eğitim setlerini hazırlamışlar ve setleri Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine  hediye etmişlerdir. Orhaneli A.Necati Yılmaz MTAL olarak,

Karacabey MTAL'de okuyan kardeşlerimizin de bu setler sayesinde kaliteli ve güncel bir eğitim almasına imkan tanımış olmanın mutluluğu ve gururunu yaşamaktayız. Okul Müdürümüz Mehmet ÖNCÜL, "Mesleki eğitimde işbirliği ve paylaşım önemlidir düsturuyla çıktığımız bu yolda, böyle güzel projelerin sahibi olmaya devam edeceğiz." dedi.

#anymtal #bursailmem16 #orhanelikaymakamlığı #orhanelimem #orhaneli #tcmeb #mesleklisesiöğrencilerihayatadokunuyor

Sorumluluk Sınavları Tarihleri

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

ORMO Yün İplik San. ve Tic. tarafından okulumuza verilen ipliklerle öğretmen, öğrenci ve veliler ile deprem bölgesindeki öğrencilere atkı ve bere örüldü. Örgüyle başlattığımız yardım çalışmasına Orhaneli Müftülüğü,  ilçemizdeki Fevzi Paşa İlkokulu, İbrahim Hüsniye Çağlayan Ortaokulu ve Kadri Uğur Ortaokulu da çeşitli desteklerde bulundular. Deprem bölgesindeki kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.

Kas

Okulumuz Elektrik- Elektronik Teknolojisi öğrencileri "Meslek Lisesi Ögrencileri Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında, M.Akalan Mehmet Asiye Egitman İlkokulunun lamba ve prizlerini onararak, elektrik arızalarını gidermişlerdir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.#anymtal #bursailmem16 #orhanelikaymakamlığı #orhanelimem #orhaneli #tcmeb #elbistan #mesleklisesiöğrencilerihayatadokunuyor

Kas

Öğrencilerimizle "Meslek Lisesi Ögrencileri Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında Kahramanmaraş Elbistan'da okuyan öğrenciler için eğitim materyalleri hazırladık. Ayrıca ilçe esnafınında katkılarıyla  oyuncaklar ve derslerinde kullanabilecekleri kırtasiye malzemeleri de ekleyerek, Elbistan'a uzanan bir gönül köprüsü kurduk. Oradaki kardeşlerimize sevgilerimizi gönderiyor, yüzlerinin hep gülmesini diliyoruz.

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun. Nice yüzyıllara

Ekm

Okul Rehber Öğretmenimiz, öğrencilerimizin devamsızlığını önleme çalışmaları kapsamında velilerimize yönelik broşür hazırlamıştır. Okula düzenli devam etmek, öğrencinin öğrenme kapasitesinin artmasına yardımcı olur. Akran ilişkilerinin olumlu yönde gelişmesini ve öğrencinin sosyal beceriler kazanmasını sağlar. Bilmeliyiz ki en iyi öğrenme sınıf ortamında gerçekleşen öğrenmedir.   #anymtal #bursailmem16 #orhanelikaymakamlığı #orhanelimem #orhaneli #tcmeb

Ekm

13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında, tüm öğretmen ve öğrencilerimize Afetlere Hazırlık Eğitimi verilmiştir.

Ekm

Okulumuz Elektrik-Elektronik Teknolojisi öğretmen ve öğrencileri, Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor ve Cumhuriyetimizin 100.Yılı kapsamında Erenler Ilk ve ortaokulunu ziyaret ettiler. Ziyaretleri kapsamında okulun elektrik tesisatının bakımını ve gerekli olan iyileştirme çalışmalarını yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimize bu anlamlı proje ve emekleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmen ve öğrencileri, Codeweek- Kardeşlerimle Kodluyorum ve Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında Erenler ortaokulunu ziyaret ettiler. Orada öğrencilere kendi yaptıkları robotları ve çalışmalarını tanıtarak, öğrencilerle temel robotik kodlama ve hazırladıkları tasarımlarını 3D yazıcı ile yazdırma uygulaması yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimize, bu anlamlı proje ve çalışma için teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizle, Bursa Tarım ve Hayvancılık fuarına katıldık. Gelişen makine teknolojilerini inceledik ve birlikte değerlendirmeler yaptık.

Ekm

Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından okul başarısında ailenin önemini anlatan bir bülten hazırlanmıştır. Tüm velilerimize faydalı olması dileğiyle. Unutmayalım ki eğitimde başarı ailenin desteğiyle başlar.